Wijkverpleging van Rivas

Met Rivas wijkverpleging bent u verzekerd van gespecialiseerde zorg bij u thuis. De professionele medewerkers bieden u hoge kwaliteit en continuïteit van zorg, onder andere op het gebied van:

  • Dementie
  • Wondzorg
  • Beroerte (CVA)
  • Zorg in de laatste levensfase
  • Zorg na behandeling van kanker (oncologische zorg)

Gespecialiseerde en basiszorg

Dit betekent dat u bij ontslag uit het ziekenhuis of na een revalidatietraject kunt rekenen op de juiste zorg van Rivas wijkverpleging. De gespecialiseerd verpleegkundigen ondersteunen u bijvoorbeeld bij de verzorging van een wond of begeleiden u bij dagelijkse handelingen na een beroerte. Ook kunt u bij Rivas wijkverpleging terecht voor de basiszorg, zoals hulp bij het aan- en uittrekken van steunkousen, wassen en aankleden.

Zelfstandig blijven

De wijkverpleegkundige bespreekt met u wat u zelf kunt en hoe uw partner, familie en mantelzorgers daarbij kunnen helpen. Dat helpt u zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. De verpleegkundigen van Rivas wijkverpleging bieden u de aanvullende zorg of zij leren u bepaalde handelingen zoals ogen druppelen. Met Rivas wijkverpleging weet u zeker dat de zorg is afgestemd op uw persoonlijke situatie.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met Rivas Zorglijn 0900-8440. Voor het ontvangen van wijkverpleging geldt in principe geen wachtlijst.

Daarnaast kunt u bij Rivas gebruikmaken van belangrijke extra's, zoals personenalarmering, Rivas ledenorganisatie, maaltijdservice en dagbesteding.

Heeft u algemene vragen over uw gezondheid? Bezoek dan het consultatiebureau voor senioren of uw huisarts.

ABC

U vindt hier een overzicht van informatie over onze zorg aan huis zodra u bij ons wijkverpleging ontvangt.